Author Topic: Hey Lude...  (Read 1420 times)

canpilot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
  • Karma: 0
    • View Profile
Hey Lude...
« on: March 01, 2005, 07:47:07 PM »
Hi Brian -

I haven't been here for awhile, how's the 500 running? Have you got all the bugs worked out of it?

canpilot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
  • Karma: 0
    • View Profile
Hey Lude...
« Reply #1 on: March 01, 2005, 07:50:36 PM »
... hey I also noticed a reply to the 4th page of "WOT" that I just posted went on twice. Also one of yours did too. I know i for sure only clicked submit once. Just fyi.

ludedude

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
  • Karma: 0
    • View Profile
Hey Lude...
« Reply #2 on: March 01, 2005, 07:51:38 PM »
Working good now.

Problem was a faulty vaccum line! Even after replacing it! What I replaced it with was not good enough.

That and I had a too short spring in the clutch....It's all coming together now.

The 2nd 500 should be on it's way up here soon. :)

canpilot

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
  • Karma: 0
    • View Profile
Hey Lude...
« Reply #3 on: March 01, 2005, 10:25:16 PM »
... nice - way to persist! Glad you got it all working well. So are you putting the other one in your wife's Pilot? I'm sure she'll appreciate it.

ludedude

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
  • Karma: 0
    • View Profile
Hey Lude...
« Reply #4 on: March 02, 2005, 12:23:38 AM »
Quote
So are you putting the other one in your wife's Pilot? I'm sure she'll appreciate it.


haha...I wish...she doesn't even have one! Nope, it'll probably go for sale. Complete engine drop in....clutch, exhaust,...maybe a carb...not sure on that one.