Author Topic: logging in  (Read 1879 times)

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« on: August 27, 2005, 09:56:04 AM »
OK, this is getting old really quick.   For some reason I have to log on each and every time even when I check the automatic log on box. then to top it off I have to log on for each post made in different sections.  is it me or something else...... :?

PilotHawK

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 616
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #1 on: August 27, 2005, 10:20:07 AM »
I had the same issue. I cleared my cookies, and now its working again. I think it has something to do with a "bad" cookie that isn't reconized in the new format if you had one saved from the old board.

after12beer

  • Guest
no prob here
« Reply #2 on: August 27, 2005, 11:08:01 AM »
auto login works fine for me.

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #3 on: August 27, 2005, 12:24:45 PM »
I'll try clearing the cookies

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
"done, but with errors on page"
« Reply #4 on: August 27, 2005, 12:31:45 PM »
I keep getting this also on the bottom of the page

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #5 on: August 27, 2005, 12:33:50 PM »
hmmmmm.  cookies deleted  and still the same deal...

ludedude

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #6 on: August 27, 2005, 01:22:17 PM »
if you have your browser set to delete cookies everytime you close the browser, you loose the autologin ability as the cookies are deleted when you closed it last...check to see if that's it.

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #7 on: August 27, 2005, 02:18:22 PM »
not it.   its odd.  all was fine befor the simplified change.   I'll figure it out sometime.  guess i'll just have to keep logging in
 :x

ludedude

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #8 on: August 27, 2005, 02:32:16 PM »
Are you using the simplified style? Try another style...set a new one, then use the cookies manager link at the bootom of the page (every page...just installed). Delete your cookies. Log out....Log in...this should set your cookies. Close your browser...Re-open and see if you auto-login....

dhjunkie

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: 0
    • View Profile
logging in
« Reply #9 on: August 27, 2005, 05:28:12 PM »
went to advanced setting and all appears to back to normal.  i guess my updated computer doesnt like the stoneage  :)